Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland verwerkt bekende kerstliedjes in nieuwe versie van watershow

26-11-2022, 22.46 uur

Toverland heeft winterseizoen Winter Feelings aangegrepen om een nieuwe versie van watershow Katara te ontwikkelen. Het fonteinenspektakel in het Limburgse attractiepark kent voortaan een speciale kersteditie, onder de noemer Katara Festive Fountains.

De gebruikelijke soundtrack heeft plaatsgemaakt voor een epische medley van bekende kerstliedjes en Toverland-deuntjes, aangevuld met kerstbelletjes. Daarvoor werd de Duitse firma IMAscore ingeschakeld, die ook al verantwoordelijk was voor de originele Katara-voorstelling.

Zo bevat de productie instrumentale versies van de nummers Jingle Bells, Joy to the World, O Dennenboom en Deck the Halls. Katara bevindt zich in themagebied Magische Vallei, tegenover horecacomplex Katara Plaza.

Showtijden
Winter Feelings duurt nog tot en met zondag 15 januari. Het park gaat open in de weekenden en tijdens de kerstvakantie. De muzikale show is meerdere keren per dag te zien, waaronder een aantal keer na zonsondergang. Showtijden worden niet meer ter plekke vermeld: ze staan alleen nog in de officiële Toverland-app.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be