Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling: tijdelijke toiletten naast bouwplaats Danse Macabre

29-11-2022, 13.09 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling heeft tijdelijke toiletruimtes neergezet in parkdeel Anderrijk. Om het gemis van de toiletten bij het Spookslot op te vangen, werd tussen Max & Moritz en de Piraña een overkapping met toiletunits van verhuurbedrijf Boels geplaatst. Dat is pal naast de bouwplaats van de nieuwe attractie Danse Macabre.

Voorheen waren er toiletten te vinden bij de uitgang van het Spookslot, naast verkooppunt De Witte Walvis. Die zijn inmiddels gesloopt. Bij vervanger Danse Macabre wordt een nieuw gebouw gerealiseerd met wc's, maar die toevoeging is voorlopig nog niet af.

Daarom koos de Efteling voor tijdelijke toiletten, die sinds afgelopen zaterdag in gebruik zijn. Het Anderrijk telt drie andere locaties met toiletten: Fabula, Bäckerei Krümel en Fata Morgana.

Warme Winter Weide
Het attractiepark kampt al langer met een structureel tekort aan toiletruimtes. Om die reden staan er al geruime tijd tijdelijke toiletten op de Speelweide, waar nu de Warme Winter Weide is opgebouwd. Afgelopen zomer was er ook sprake van tijdelijke toiletblokken achter de Python.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be