Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: voordelige tickets voor winteropening op kortingssite

24-11-2022, 17.17 uur

Walibi Holland schakelt kortingssite ActievandeDag.nl in om tickets voor winteropenstelling Bright Nights te slijten. Het pretpark in de polder gaat voor het eerst open in de winter. Een regulier entreebewijs kost 30 euro, maar via de actiesite zijn nu voordeligere toegangskaarten beschikbaar.

Op dit moment kosten Bright Nights-tickets bij ActievandeDag 18,99 euro, bijna 40 procent minder dan het standaardtarief. De kaarten zijn elke dag geldig tijdens het winterseizoen, dat loopt van maandag 26 december tot en met zondag 8 januari. Alleen op zaterdag 31 december en zondag 1 januari blijft het park dicht.

Wie in 2022 een abonnement had op Walibi Holland, mag niet gratis naar de Bright Nights. Abonnees kunnen wel vier tickets per dag kopen voor de helft van de reguliere prijs: 15 euro per stuk. Bij aanschaf van een abonnement voor seizoen 2023 zit aankomende winter één gratis Bright Nights-bezoek inbegrepen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be