Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Rudolph The Red-Nosed Reindeer deze winter te zien in Slagharen

25-11-2022, 17.34 uur

Het bekende rendier Rudolph is in de wintermaanden te bewonderen in Attractiepark Slagharen. Tijdens de winterperiode vertoont het pretpark een speciale kerstfilm in 4D-bioscoop El Teatro. Bezoekers kunnen kijken naar een animatiefilm die draait om het roemrijke rendier met de rode neus.

Rudolph The Red-Nosed Reindeer 4-D, in 2016 uitgebracht door distributeur SimEx-Iwerks, duurt tien minuten. De film maakt gebruik van dezelfde stop-motion-techniek als een beroemde Amerikaanse Rudolph-televisiespecial uit 1964, waarop het concept gebaseerd is.

Rudolph The Red-Nosed Reindeer 4-D werd geregisseerd door Chel White. Het verhaal gaat over plagerijen die Rudolph doen besluiten om Christmastown te verlaten, waarna hij avonturen beleeft met nieuwe vrienden en een verschrikkelijke sneeuwman. Vervolgens komt het kerstfeest in gevaar door een zware sneeuwstorm.

Nederlands
De Nederlandse titel luidt Rudolph, Het Rendier Met De Rode Neus. El Teatro is te vinden in de Main Street van Slagharen, tegenover reuzenrad Big Wheel. De kerstfilm vervangt Rio: The 4-D Experience.

Winter Slagharen, zoals het winterseizoen officieel wordt genoemd, duurt tot en met zondag 8 januari. Het park gaat open in alle weekenden en tijdens de volledige kerstvakantie. Bezoekers kunnen ook gebruikmaken van een overdekte schaatsbaan in Winter Western Village.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be