Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Problemen bij Gondoletta in de Efteling: boottocht al een week buiten gebruik

23-11-2022, 14.00 uurBeeld: Niels Kooyman

De Gondoletta in de Efteling is al een week onaangekondigd gesloten. Door een technisch defect kunnen bezoekers momenteel geen vaartocht maken over de Siervijver. Naar verwachting wordt het euvel later deze week verholpen.

Een klapbord bij de ingang spreekt over onderhoud, maar de attractie komt niet voor op de openbare onderhoudskalender van het park. Volgens de officiële Efteling-site is er bij de Gondoletta sprake van een "langdurige storing".

"Er zijn problemen met een omloopschijf", vult een woordvoerder aan in gesprek met Looopings. Afgelopen week was al te zien hoe één van de Gondoletta-bootjes was losgekomen van de opstapschijf. Het is de bedoeling om de attractie op vrijdag 25 november te heropenen, aldus de voorlichter.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be