Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuwe avondshow met muziek, vuurwerk en fonteinen tijdens winterseizoen Europa-Park

27-11-2022, 16.14 uurBeeld: BHGTV

Winterse dagen in Europa-Park worden dit seizoen afgesloten met een nieuwe show. Op het grote meer in themagebied Oostenrijk is tijdens de winterperiode dagelijks de avondvoorstelling Josefinas Winterreise te zien, met klassieke walsmuziek, dans, lichten en vuurwerk.

Ook wordt gebruikgemaakt van de fonteinen van de bestaande watershow Wiener Wasser Walzer. Parkmascottes Ed en Edda Euromaus krijgen gezelschap van Oostenrijkse hoogwaardigheidsbekleders, waaronder de fictieve keizerin Josefina von Österreich.

Ze arriveert op het drijvende podium met behulp van de rondvaartboot Donau Dampfer. Het verhaal borduurt voort op de vernieuwde boottocht Josefinas Kaiserliche Zauberreise, die dit jaar openging. Het is de bedoeling om de attractie in 2023 verder aan te kleden.

Halloween
Het winterseizoen duurt nog tot begin januari volgend jaar. Josefinas Winterreise wordt vertoond om 17.45 en 19.00 uur. Dezelfde locatie was eerder deze maand nog het toneel van de spektakelshow Hellfire Fountains, ter gelegenheid van Halloween.Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be