Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verhoogt toegangsprijzen deze winter tot 65 euro per persoon

26-11-2022, 13.59 uur

Phantasialand is deze winter duurder dan ooit. De reguliere entreeprijs van het Duitse pretpark bedraagt in de wintermaanden in principe maximaal 57 euro. Maar wie online tickets koopt op de bezoekdag zelf, moet sinds kort een toeslag van 8 euro betalen.

Zo kan het gebeuren dat een kaartje voor Phantasialand vandaag 65 euro per persoon kost. Met de prijsverhoging wil het attractiepark bezoekers aanmoedigen om kaarten eerder te bestellen, zodat men vooraf nauwkeurig weet hoeveel personen er langs zullen komen.

Phantasialand spreekt in de online shop over een 'Same Day-Ticket'. "Ticket met prijstoeslag voor boekingen op de dag van het bezoek", luidt de officiële omschrijving. Abonnementen zijn dit jaar volledig afgeschaft. De kassa's ter plaatse blijven dicht.

Januari
Wintertraum, het winterseizoen van Phantasialand, ging vorig weekend van start. Alle attracties zijn geopend als de weersomstandigheden het toelaten, met uitzondering van wildwaterbaan River Quest en waterfietsen Wözl's Wassertreter. Verder is gezorgd voor verschillende lichtshows, lichtsculpturen en kerstdecors. Het evenement duurt tot eind januari.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be