Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand vernieuwt restaurant: Mexicaanse gerechten in plaats van burgers

20-11-2022, 22.13 uur

Eén van de restaurants in Phantasialand is vernieuwd. Voorheen konden bezoekers van het Duitse pretpark burgers en kipnuggets bestellen bij Tacana Snack-Restaurant in het Mexicaanse themagebied. Nu is er sprake van een nieuw concept, dat beter past bij de sfeer van het themadeel.

Op het menu staan alleen nog gerechten uit de tex-mexkeuken: wraps, burrito's, quesadillas, nacho's en tortilla's. De locatie kreeg ook een andere naam. Voortaan wordt het restaurant La Cantina Tacana genoemd. De prijs van een menu, inclusief een frisdrank en nacho's, varieert tussen 11 en 13 euro.

De verandering werd dit weekend doorgevoerd ter gelegenheid van de start van winterseizoen Wintertraum. Het horecapunt bevindt zich pal naast waterbaan Chiapas. Verder zijn in het Mexicaanse parkdeel de attracties Colorado Adventure, Talocan en Tikal te vinden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be