Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris viert verjaardag Mickey en Minnie Mouse met dansact

19-11-2022, 02.20 uur

De verjaardag van Mickey en Minnie Mouse is vrijdag niet ongemerkt voorbijgegaan in Disneyland Paris. Bezoekers werden getrakteerd op een speciale dansact op Central Plaza, het plein voor het kasteel van Doornroosje. Om 10.15, 13.00 en 14.20 uur vierden de wereldberoemde muizen een muzikaal feestje met het publiek.

Ze kregen gezelschap van dansers en Disney-figuren als Donald Duck, Pluto en Goofy. Disneyland Paris-ambassadeurs Carmen Lleo Badal en Quentin Rodrigues namen de presentatie op zich. Na afloop reden Mickey en Minnie door Main Street in hun eigen wagen. Winnaars van een prijsvraag voor abonnementhouders kregen de kans om mee te dansen met de miniparade.

Verder deelden Disney-medewerkers verzamelkaarten uit ter gelegenheid van de verjaardag. Daarnaast zorgde Disneyland voor twee digitale fotopunten bij Plaza Gardens Restaurant, een Instagram-filter en feestelijke lolly's in de vorm van Mickey en Minnie.

94 jaar
De muizen zijn inmiddels 94 jaar oud. Op 18 november 1928 ging de Disney-animatiefilm Steamboat Willie in première. Dat wordt gezien als het officiële debuut van Mickey en Minnie Mouse, al kwamen de personages eerder dat jaar al voor in de geflopte tekenfilm Plane Crazy.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be