Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa-parken geven 10 procent korting per WK-doelpunt

22-11-2022, 14.09 uur

De Plopsa-pretparken in Nederland, België, Duitsland en Polen delen de komende weken korting uit aan de hand van de uitslagen van het WK voetbal. Bij elke gewonnen wedstrijd van de nationale voetbalteams krijgen Plopsa-bezoekers 10 procent korting per gescoord doelpunt.

Aangezien Oranje maandag met 2-0 won van Senegal, worden in de Nederlandse Plopsa-ticketshop nu tickets verkocht met 20 procent korting. Dat geldt niet alleen voor het Nederlandse Plopsa-park in Coevorden, maar ook voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp en Plopsaqua Landen-Hannuit in België.

Het bestellen van de kortingskaarten kan met behulp van de code 'NEDERLAND'. België komt woensdagavond om 20.00 uur voor het eerst in actie tijdens het WK. Mochten de Rode Duivels winnen, dan is de kortingscode 'BELGIE' goed voor 10 procent korting per doelpunt voor de Belgische Plopsa-parken.

Mannschaft
Ook Plopsa's Holiday Park in Duitsland doet mee aan de kortingsactie. Die Mannschaft speelt woensdagmiddag de eerste wedstrijd. Bij winst kan de kortingscode 'DEUTSCHLAND' ingezet worden voor voordeligere Holiday Park-kaarten. In Polen wordt de code 'POLSKA' gehanteerd voor korting op de parken Majaland Kownaty en Majaland Warsaw, al eindigde de eerste WK-wedstrijd van het Poolse elftal vandaag in 0-0.

Bij zes doelpunten of meer beperkt Plopsa het aantal beschikbare tickets tot 2022 stuks. Als er tien of meer doelpunten worden gescoord, bedraagt de entreeprijs nog 1 euro. In het geval van strafschoppen tellen enkel de doelpunten in de reguliere speeltijd mee. De aangeschafte toegangsbewijzen zijn alleen geldig in het winterseizoen, tot en met zondag 8 januari 2023.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be