Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Bijzonder optreden van K3 in Nederlands Plopsa-park: alleen Marthe en Julia aanwezig

21-11-2022, 22.06 uur

K3 wordt voor één keer K2 in Plopsa Indoor Coevorden. In het Nederlandse Plopsa-pretpark vindt op zaterdag 26 en zondag 27 november een speciaal K3 Weekend plaats. Daarbij zullen echter maar twee van de drie leden van de partij zijn: Hanne Verbruggen ontbreekt. Ze beviel vorige week van een zoon.

Daarom nemen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman de liedjes en dansjes samen voor hun rekening. "De bedoeling is dat we de afwezigheid van Hanne niet voelen en daarom roepen we alle kindjes op om zelf het derde K3'tje te zijn en in K3-outfit luidkeels mee te zingen en dansen", zegt parkmanager Ruwan van Oostrum.

Er vinden op beide dagen twee optredens plaats; om 13.00 en 14.15 uur. Volgens Plopsa wordt het evenement "uniek en intiem". Men promoot het themaweekend als "het meest exclusieve K3-optreden ooit".

Diede
Na het uitvallen van Verbruggen werd haar rol in de K3-theatertour tijdelijk overgenomen door Diede van den Heuvel, finaliste van het tv-programma K2 zoekt K3. Begin december zorgt Studio 100 voor een andere vervangster tijdens De Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis. Wie dat wordt, is nog niet bekend.

Eind oktober was K3 nog in de volledige samenstelling aanwezig in een Plopsa-pretpark: Plopsa Indoor Hasselt. Omdat de toen zwangere Verbruggen op doktersadvies rustig aan moest doen, werd de geplande K3-show vervangen door een meet-and-greet.

Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be