Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Tijdelijk 40 procent korting op Bobbejaanland-abonnement voor seizoen 2023

16-11-2022, 15.12 uur

Bobbejaanland heeft abonnementen fors afgeprijsd. Ter gelegenheid van Black Friday geeft het Vlaamse pretpark tijdelijk 40 procent korting op een jaarkaart voor het komende seizoen. Dat geldt voor twee van vier de abonnementsvormen: Diamond en Gold. De online actie, beschikbaar via bobbejaanland.be, loopt tot en met zondag 4 december.

De Gold-variant kost dan nog 59,90 euro in plaats van 99,90 euro. Inclusief een parkeerabonnement zijn bezoekers 69,90 euro kwijt. Voor de Diamond-optie, waarbij parkeren altijd is inbegrepen, moet de komende weken 89,90 euro afgerekend worden in plaats van 149 euro.

Met een Gold Pass krijgen abonnees niet alleen gratis toegang tot Bobbejaanland, maar ook 15 procent korting in restaurants en winkels, 10 procent korting bij partnerhotels, twee keer gratis toegang tot zusterparken Slagharen, Movie Park en Belantis, vier vouchers om vrienden mee te nemen voor 10 euro per persoon, vier voorrangstickets voor attracties, een voucher voor een actiefoto en gratis toegang voor senioren.

Italië
Wie voor Diamond gaat, profiteert ook van een voucher voor een gratis entreebewijs om weg te geven en één keer gratis toegang tot verschillende attractieparken in onder meer Italië, Spanje, Noorwegen en Denemarken. Bovendien ontvangen Diamond-abonnementhouders acht voorrangstickets en mogen ze vijf keer naar binnen bij de zusterparken in Nederland en Duitsland. De korting in restaurants en winkels bedraagt 20 procent.

De prijzen van de abonnementsvormen Silver (79,90 euro of 99,90 euro inclusief parkeren) en Bronze (59,90 euro of 79,90 euro inclusief parkeren) blijven tijdens de actieperiode gelijk.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be