Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris confronteert bezoekers met bouwgeluiden in entreegebied

16-11-2022, 09.50 uurBeeld: @DLPReport

Bezoekers van Disneyland Paris worden deze week verwelkomd door bouwgeluiden. Werkzaamheden in en rond het Disneyland Hotel zorgen van tijd tot tijd voor geluidsoverlast in het entreegebied. Het hotelcomplex, dat de ingang van het Disneyland Park vormt, is sinds het voorjaar van 2020 dicht voor een enorme verbouwing.

Daarbij wordt zowel het interieur als het exterieur grondig opgeknapt. Rond het gebouw zijn bouwschuttingen neergezet. Disneyland ontkomt er niet aan om tijdens de bouw af en toe grof geschut in te zetten. Bezoekers die naar binnen wandelen, horen dan lawaai in plaats van Disney-deuntjes.

Het Disneyland Hotel komt in het teken te staan van Disney-prinsen en -prinsessen, met themakamers rond bijvoorbeeld Frozen, Tangled, Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella. De heropening moet in 2024 plaatsvinden. Dan heeft het renovatieproject maar liefst vier jaar geduurd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be