Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling kondigt nieuwe attractie Danse Macabre aan op bouwschutting

15-11-2022, 14.23 uurBeeld: @84eric, @jeroen989, @leilaprins2000, @Valerioaugustio

De nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre, die in 2024 opengaat, wordt vanaf nu actief gepromoot in het park. Op de enorme schutting bij de bouwplaats zijn houten panelen met het logo van Danse Macabre verschenen. Daar hangen twee borden naast met de omschrijving van de attractie.

"Een spookspektakel vol duistere wendingen", valt er te lezen. Ook het openingsjaar wordt vermeld. Wie op zoek is naar meer informatie, kan een QR-code op het bord scannen. Dan opent de Danse Macabre-pagina op de officiële Efteling-website, met reeds gepubliceerde ontwerpen en video's.

Vanaf aanstaande zaterdag komen Efteling-bezoekers ook speciaal Danse Macabre-entertainment tegen. Virginie een Otto Charlatan, personages uit het verhaal achter de attractie, strijken met hun draaiorgel Esmeralda neer in het park. "Ze zijn nog zoekende waarom ze juist hier zijn beland en waarom ze van Esmeralda niet weg lijken te mogen", luidt de beschrijving van de act.

Voorgevel
Ondertussen gaat de sloop van het Spookslot verder. Op dit moment staan alleen de volledige voorgevel en een klein gedeelte van de wachtrij nog overeind. De rest van het gebouw ging al volledig tegen de vlakte. Ondertussen worden de eerste voorbereidingen getroffen voor de komst van een nieuwe souvenirwinkel op de oude locatie van horecapunt Het Seylend Fregat.Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be