Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-restaurant ontruimd vanwege smeulende kabel

12-11-2022, 23.40 uurBeeld: FPMB Erik Haverhals

De Efteling heeft zaterdagavond een restaurant moeten ontruimen vanwege een smeulende kabel. Dat bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings. Het probleem ontstond in het Efteling Theater. Toen het medewerkers niet lukte om het smeulen te stoppen, werd de brandweer ingeschakeld.

In het theater was op dat moment geen voorstelling bezig. Er zaten wel mensen te eten in Pinokkio's Pizza & Pasta Restaurant, dat onderdeel is van het theatercomplex. Alle gasten kregen de opdracht om te vertrekken.

Ze zijn naar het Fata Morgana Paleis gebracht, de evenementenlocatie bij Fata Morgana. Na afloop van het voorval werd het Efteling Theater geventileerd. Restaurantbezoekers mochten toen terug om hun spullen op te halen, maar Pinokkio's bleef gesloten. Als goedmakertje hoefde niemand te betalen voor het genuttigde eten en drinken.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be