Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Werkzaamheden in vakantiepark Slagharen: stacaravans worden vervangen

15-11-2022, 13.31 uur

In het vakantiepark van Slagharen vinden dit najaar opvallende werkzaamheden plaats. Een aanzienlijk deel van de stacaravans in Colorado City wordt vervangen. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Looopings.

Op beelden is te zien hoe één van de zogeheten Colorado Mobilehomes in zijn geheel wordt getakeld. "We gaan 's winters de helft van de Colorado's vervangen", aldus de voorlichter. "Het worden accomodaties die nog beter passen bij de standaarden van nu."

Details over het project komen later naar buiten. Tijdens de wintermaanden kunnen de resterende stacaravans gewoon geboekt worden. Colorado City bevindt zich achter het American Circus Theater.

Slaapbanken
Dit jaar werden alle slaapbanken van de Cowboy Cottages en hoekbanken van de Raccoon Lodges al vervangen. Verder staan de komende maanden voor Slagharen in het teken van het verbouwen van de bootjesdarkride Wild West Adventure.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be