Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland is begonnen met verbouwing Indiana River

12-11-2022, 14.33 uur

Bobbejaanland is direct begonnen met de transformatie van waterbaan Indiana River. Afgelopen zondag was de overdekte waterattractie voor de allerlaatste keer geopend. Dit weekend, tijdens het laatste openingsweekend van het seizoen, zijn bezoekers getuige van de eerste werkzaamheden.

Indiana River krijgt komende winter een nieuw thema, met een totaal ander uiterlijk. De boomstambaan uit 1991 komt in het teken te staan van een mysterieuze vulkaan, naar een ontwerp van de firma KCC Entertainment Design. Het ritsysteem van fabrikant Intamin blijft wel bestaan. In mei 2023 moet de heropening plaatsvinden.

Na de sluiting op zondag 6 november zijn er bouwhekken rond de attractie gezet. "Hier maken we 't plezantste land nog plezanter!", staat erop. Er wordt inmiddels volop gewerkt, ook in het weekend. Passanten kunnen zien en horen dat er decorstukken worden afgebroken. Bobbejaanland heeft KCC ook ingeschakeld voor het vervaardigen van de nieuwe decors.







Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be