Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn biedt online souvenirs aan, waaronder achtbaanwielen

03-12-2022, 16.01 uur

Hoewel Avonturenpark Hellendoorn 's winters gesloten is, blijft het mogelijk om souvenirs uit het pretpark te bestellen. Het Overijsselse attractiepark werkt daarvoor samen met Pretparkwinkel.nl, waar de populairste producten uit Hellendoorn worden aangeboden. Bovendien kunnen fans online een origineel achtbaanwiel op de kop tikken.

De Hellendoorn-webshop op Pretparkwinkel.nl bevat pins en vier verschillende soorten mokken, maar ook authentieke wielen van de overdekte rollercoaster Rioolrat - inclusief certificaat van echtheid. Daarvoor moet 59,95 euro neergeteld worden, plus verzendkosten.

De oplage is beperkt. In september en oktober werden de Rioolrat-wielen ook al verkocht in het park. Het seizoen van Avonturenpark Hellendoorn eindigde eind oktober. Vanaf zaterdag 8 april 2023 zijn bezoekers weer welkom.

Merchandise
Eerder ging Pretparkwinkel.nl in zee met onder andere Attractiepark de Waarbeek in Hengelo, Apenheul in Apeldoorn, Scare Me in Almere en attractiebouwer KMG Rides uit Neede. Ook de officiële merchandise van Looopings wordt via de webwinkel verspreid.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be