Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Scare Me

Almeerse horrorattractie Scare Me verkoopt pins nu ook online

02-12-2022, 14.07 uurBeeld: Thrillnation.net

Scare Me, de horrorattractie met interactieve spookhuizen in Almere, heeft onlangs een serie pins uitgebracht. In navolging van een hoop pretparken besloot Scare Me verschillende pins te laten maken voor fans, in stijl van de verschillende haunted houses. Die zijn vanaf nu ook online verkrijgbaar.

Wie niet in de gelegenheid is om naar Scare Me te komen, kan de producten bestellen via de website Pretparkwinkel.nl. Een pin van het Scare Me-logo met een vermelding van de vijftiende editie kost 7,99 euro. Verder zijn er vijf losse pins die in het teken staan van de spookhuizen Baku, Writer's Block, Ship of Souls, The Mansion en The Ride.

Voor die souvenirs wordt 6,99 euro per stuk gevraagd. Er is ook een voordeliger pakket beschikbaar met de vijf laatstgenoemde pins. Dan hoeft voor de collectie geen 34,95 euro meer neergeteld worden, maar 29,99 euro.

Kersteditie
Scare Me was geopend op elf dagen in oktober en november. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december volgt nog een speciale kersteditie onder de noemer Scare Mas, met 45 acteurs. De zes horrorbelevingen van Scare Me krijgen dan een kersttintje. Een online ticket kost 34,95 euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Scare Me
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be