Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Twents pretpark verloot origineel achtbaanwiel

26-11-2022, 13.11 uur

Attractiepark de Waarbeek geeft fans de kans om een origineel achtbaanwiel in huis te halen. Het Twentse pretpark verloot een origineel wiel van de iconische Rodelbaan, de oudste stalen achtbaan van de Benelux. Daarvoor is een actie opgezet in samenwerking met Pretparkwinkel.nl.

Wie via de webwinkel tussen zaterdag 26 november en zondag 11 december één of meerdere Waarbeek-souvenirs aanschaft, dingt automatisch mee naar het wiel. De actie geldt ook in combinatie met andere producten in de shop. Op woensdag 14 december krijgt de winnaar bericht.

Pretparkwinkel.nl verkoopt onder meer pins, sokken, knuffels, kaartspellen, toverstokken, rugzakken, magneten en sleutelhangers van de Waarbeek. De Rodelbaan is al sinds jaar en dag de grootste trekpleister van het park, voornamelijk vanwege de historische waarde. De baan staat er al sinds 1930.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be