Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Voor de verzamelaars: twee nieuwe pins van attractiebouwer KMG Rides

18-11-2022, 11.01 uur

De pin die de Nederlandse attractiebouwer KMG Rides onlangs uitbracht, was een succes. Alle exemplaren van het souvenirtje gingen binnen enkele uren over de digitale toonbank. Om meer mensen de kans te geven een KMG-pin te bemachtigen, is besloten twee nieuwe versies te ontwikkelen.

De eerste variant was vormgegeven als het zij-aanzicht van een typisch KMG-karretje, uitgevoerd in blauw en wit. Voor de nieuwe pins werd voortgeborduurd op dat concept. Eén ontwerp toont een rood-witte gondel. De andere gondel is wit met geel, met paarse veiligheidsbeugels.

Fans zullen de bakjes herkennen van attractietypes met namen als x-dive, experience, inversion en parajump. De souvenirs kosten 8,95 euro per stuk. Bestellen kan via de webshop Pretparkwinkel.nl, waarna de producten binnen enkele werkdagen verzonden worden. Er is wederom sprake van een gelimiteerde oplage. Van beide pins zijn 150 stuks gemaakt.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be