Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe Black Panther maakt opwachting in Marvel-gebied Disneyland Paris

12-11-2022, 13.43 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @DLPReport, @Cave0fWonders

Disneyland Paris speelt direct in op de nieuwe Marvel-bioscoopfilm Black Panther: Wakanda Forever, die afgelopen week in première ging. In Avengers Campus, het Marvel-themagebied in het Walt Disney Studios Park, is de komende tijd de nieuwe versie van Black Panther aanwezig. Bezoekers kunnen het personage op onregelmatige momenten tegen het lijf lopen.

In de Marvel-films werd de rol van Black Panther, het alter ego van het karakter T'Challa, in eerste instantie gespeeld door Chadwick Boseman. Toen de Amerikaanse acteur in 2020 onverwachts overleed aan de gevolgen van darmkanker, moest een nieuwe verhaallijn ontwikkeld worden.

Kijkers van Black Panther: Wakanda Forever kunnen zien hoe iemand anders de rol van de superheld op zich neemt. De film start met de dood van T'Challa door een ziekte. Uiteindelijk neemt zijn zus Shuri, gespeeld door actrice Letitia Wright, zijn plaats in.

Dood
In Disneyland Paris worden de verhaallijnen van de Marvel-films niet nauwgezet gevolgd. Er is gekozen voor een alternatief pretparkuniversum, waarin bezoekers ook figuren kunnen tegenkomen die in de filmwereld al geruime tijd dood zijn. Voorbeelden zijn Iron Man en Black Widow.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be