Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Stranger Things: The Experience

Amerikaanse acteur verrast fans in Londense Stranger Things-attractie

12-11-2022, 16.05 uur

Bezoekers van een speciale Stranger Things-attractie in Londen zijn verrast door een ster uit de wereldberoemde Netflix-serie. Ter gelegenheid van Stranger Things Day op 6 november kwam de Amerikaanse acteur Matthew Modine onaangekondigd naar Stranger Things: The Experience in de Britse hoofdstad.

Hij speelt de rol van de harteloze en manipulatieve wetenschapper Dr. Martin Brenner. Als hoofd van Hawkins Laboratory voerde hij experimenten uit op kinderen die telekinetische gaven hebben, waaronder hoofdpersonage Eleven. Zij noemt hem stelselmatig Papa.

In het vierde seizoen van Stranger Things, dat dit jaar uitkwam, speelt Brenner een belangrijke rol. Hij wordt uiteindelijk vermoord. Voor bezoekers van Stranger Things: The Experience was Dr. Brenner afgelopen week echter springlevend. Modine deed mee aan een korte voorstelling in een replica van het laboratorium. Na afloop poseerde hij met fans en deelde hij handtekeningen uit.

Jaren tachtig
Stranger Things: The Experience opende afgelopen zomer in Londen. De 45 minuten durende interactieve beleving bestaat onder meer uit een bezoek aan Hawkins Lab, waar een nieuw experiment plaatsvindt. Er is ook een restaurant in de stijl van de jaren tachtig.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be