Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vervroegt avondshows en parade vanwege evenement

10-11-2022, 13.35 uurBeeld: @geertvanbuul

Bezoekers van Disneyland Paris moeten vandaag goed opletten: de aanvangstijden van de dagelijkse parade en avondshows zijn gewijzigd. Vanwege een besloten evenement, dat na sluitingstijd plaatsvindt, is besloten om verschillende entertainmentacts eenmalig te vervroegen.

Disney Stars on Parade komt niet om 17.30 uur voorbij, maar om 17.00 uur. Bovendien begint de stoet dit keer niet bij It's a Small World, maar op Town Square in Main Street U.S.A.

Dronevoorstelling Disney D-Light en vuurwerk- en projectieshow Disney Illuminations worden normaal gesproken rond sluitingstijd van het Disneyland Park vertoond. Dat zal vandaag niet het geval zijn. Disney D-Light gaat ruim een uur eerder van start dan eigenlijk was gepland. De show is te zien om 18.52 uur, gevolgd door Disney Illuminations om 19.00 uur.

Attracties
De sluitingstijd van het Disneyland Park verandert niet: grote attracties blijven open tot 20.00 uur. Het naastgelegen Walt Disney Studios Park sluit de poorten om 19.00 uur.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be