Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Let op: Efteling-abonnement komende maanden niet geldig op vijftien dagen

17-11-2022, 12.57 uur

Abonnementhouders van de Efteling moeten de komende maanden goed opletten. In november, december, januari, februari en maart zijn Efteling-abonnementen op maar liefst vijftien weekenddagen niet geldig. Wie toch langskomt, zal geweigerd worden bij de entree.

Op deze dagen vinden grootschalige bedrijfsevenementen plaats van merken als Unox, VDL Groep en Essent. Het wordt dan zo druk dat de Efteling haar abonnees liever kwijt dan rijk is. Dagbezoekers kunnen wel losse kaartjes kopen, maar de capaciteit is beperkt.

Het gaat om zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 november, zaterdag 3, zaterdag 10 en zondag 11 december, zondag 22, zaterdag 28 en zondag 29 januari, zaterdag 11 en zondag 12 februari en zaterdag 11, zondag 12, zaterdag 25 en zondag 26 maart.

Verblijfsaccommodatie
Abonnementhouders die op de genoemde dagen naar de Efteling willen, zijn veroordeeld tot het aanschaffen van losse tickets of het boeken van een verblijfsaccommodatie. Er bestaan nog geen duurdere vip-abonnementen die wel geldig zijn tijdens bedrijfsevenementen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be