Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nog één weekend Halloween in Bobbejaanland: tickets met 50 procent korting

08-11-2022, 10.42 uur

Bobbejaanland geeft iedereen de kans om nog één keer voordelig te komen griezelen. Het Vlaamse pretpark viert op zaterdag 12 en zondag 13 november voor de laatste keer dit seizoen Halloween. Daarna sluiten de poorten voor de winterstop. Voor het laatste weekend worden tickets verkocht met 50 procent korting.

Reguliere entreebewijzen voor Bobbejaanland kosten momenteel 42,90 euro. Online zijn goedkopere toegangskaarten verkrijgbaar. Wie in de ticketshop op bobbejaanland.be de actiecode 'FINALCALL' gebruikt, is het voordeligst uit. Dan hoeft voor een kaartje voor volwassenen nog maar de helft van het standaardtarief afgerekend te worden: 21,45 euro.

Het park is komend weekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vijf van de zeven spookhuizen zijn toegankelijk: Bazaar Bizarre, Texas Butcher, Corp Pest Control, Monastery en Alice in Horrorland. Er moeten aparte tickets voor gekocht worden, variërend van 6 tot 8 euro per haunted house.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be