Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Medewerkster Plopsaland gewond bij ongeluk in wasserette

05-11-2022, 16.11 uur

In de wasserette van Plopsaland De Panne is vrijdagochtend een medewerkster gewond geraakt. De vrouw kwam met haar hand en arm vast te zitten in een strijkmachine. Toen haar collega's haar niet los konden maken, werden de hulpdiensten ingeschakeld. Dat gebeurde rond 11.20 uur.

De brandweer, een ambulance en een traumateam kwamen vervolgens ter plaatse. Het lukte brandweerlieden wel om het personeelslid uit de hachelijke positie te bevrijden. Na het bedrijfsongeval is de werkneemster naar het ziekenhuis gebracht.

Ze liep tweedegraads brandwonden op, maar van breuken was geen sprake. Volgens Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof werkt het slachtoffer al geruime tijd voor het Vlaamse attractiepark.

Aangeschaft
In de centrale wasserette wordt de kleding van het Plopsa-personeel gewassen. De bewuste strijkmachine werd zo'n anderhalf jaar geleden aangeschaft.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be