Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Youtuber doet alsof hij inbreekt bij Walibi Holland: 'Dit was best wel makkelijk'

05-11-2022, 01.39 uur

Een youtuber beweert dat hij heeft ingebroken bij Walibi Holland tijdens de Halloween Fright Nights. Alles wijst er echter op dat de videomaker, ene Rouand, zijn publiek voor de gek houdt. Hij komt het park namelijk binnen op een zeer ongebruikelijke plek.

In een filmpje van ruim negen minuten laat de knul zien hoe hij met een nodeloos ingewikkelde smoes bungalowpark Walibi Village betreedt. Dat is geen grote prestatie: het terrein van het vakantiepark is gewoon vrij toegankelijk. Vervolgens wandelt de youtuber langs huisjes en langs de receptie.

Hij komt uit op het entreeplein van Walibi, bij de ticketcontrole. Daarna is het in de video plotseling donker en wordt gedaan alsof hij zonder problemen het park in wandelt. "We gaan nu door het bos, het ziet er heel makkelijk uit. We zien verderop gewoon mensen. Volgens mij zijn we heel dichtbij."

Personeelspaadje
Hij is inderdaad heel dichtbij: in werkelijkheid bevindt hij zich allang midden in het park. De youtuber staat op dat moment op een personeelspaadje tussen themadeel Zero Zone en de attractie Spinning Vibe, naast oldtimerbaan Le Tour des Jardins. Hij heeft al minutenlang door het park moeten lopen om hier überhaupt te komen.

Toch houdt hij het spannend. "Hier achter deze bosjes heb je alle hekken. We gaan nu in één keer er overheen. Het is nu alles of niets." Wat volgt is een wandeling over het grasveldje tegenover de Splash Battle. "Ben je serieus, niemand komt naar ons toe? We zijn fokking binnen, gewoon vanuit daar. Ik zweer het: dit was best wel makkelijk, gewoon via de campings."

Teleporteren
Tot nu toe werd de video enkele duizenden keren bekeken. Niet alle kijkers trappen in de montagetruc. "Komt opeens in het donker en midden in het park binnen", reageert iemand sceptisch. "Deze man kan teleporteren en tijdreizen. En dan zeggen dat je geen kaartje gekocht hebt, haha."

Aan Looopings laat de maker weten dat hij wel degelijk binnen is gekomen zonder te betalen. "We deden een shot alleen opnieuw in verband met beter licht", meldt hij. "Ik vind het niet zo nice dat op internet staat dat ik iets doe wat niet echt is, terwijl het wel echt is."Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be