Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen voegt waterbaan toe aan zwembad Safari Resort

02-12-2022, 18.59 uur

Het zwembad van Safari Resort Beekse Bergen wordt vernieuwd. Sinds eind oktober is het niet meer mogelijk om te zwemmen in Maji Springs, het overdekte waterparadijs van het vakantiepark. Er wordt gewerkt aan een uitbreiding, die begin 2023 af moet zijn.

Beekse Bergen realiseert een nieuw peuter- en kleuterbad en een familieglijbaan. Voor de glijbaan, een waterattractie van het type wild river, werd de firma Watergames & More uit Zoetermeer ingeschakeld. Het gaat om een baan van zo'n 34 meter lang, die start op circa 3 meter hoogte.

Volgens de leverancier is de aanwinst geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tijdens de verbouwing kunnen gasten van het Safari Resort zwemmen in Etsi Pool, het zwembad van het verderop gelegen Lake Resort.

Savanne
Ook op een andere plek in het Safari Resort vinden momenteel bouwwerkzaamheden plaats. Het bijzondere vakantiepark, waar verblijfsgasten pal naast wilde dieren kunnen overnachten, wordt uitgebreid met 112 hotelkamers. Die liggen aan een nieuwe savanne met onder andere giraffen, zebra's, struisvogels en neushoorns.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be