Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: Europa-Park vernieuwt spektakelshow Hellfire Fountains

06-11-2022, 23.58 uurBeeld: BHGTV

Europa-Park heeft Halloween afgesloten met een groot avondspektakel. Op de laatste dagen van het halloweenseizoen was twee keer per avond de voorstelling Hellfire Fountains te zien, met muziek, lichten, fonteinen, lasers en heel veel vuur.

De show vond plaats op het grote meer in het Oostenrijkse themagebied, naast de recent vernieuwde boottocht Josefinas Kaiserliche Zauberreise. Die attractie bleef ondertussen gewoon operationeel.

Ten opzichte van vorig jaar had Europa-Park gezorgd voor een nieuwe versie. Daarbij werd gebruikgemaakt van de fonteinen van Wiener Walzer, een nieuwe permanente watershow aan de rand van Grimms Märchenwald.

HalloWinter
Hoewel Europa-Park al Halloween vierde sinds zaterdag 1 oktober, stond Hellfire Fountains slechts zes dagen op het programma: van dinsdag 29 oktober tot en met zondag 6 november. Morgen start HalloWinter, een tussenseizoen dat Halloween en Kerstmis met elkaar combineert.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be