Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: weer actie met voordelige tickets voor winterseizoen

01-11-2022, 11.27 uur

Het is weer mogelijk om goedkope tickets aan te schaffen voor Wintertraum, het winterseizoen van Phantasialand. In september bood het Duitse pretpark al voordelige entreebewijzen aan voor de winterperiode. Op de laatste dag van de actie crashte de ticketshop, waardoor veel mensen achter het net visten.

Dat zorgde voor een hoop geklaag op social media. Hoewel Phantasialand liet weten dat de actie niet verlengd zou worden, krijgen geïnteresseerden nu alsnog een herkansing. Op dit moment verkoopt het attractiepark online toegangsbewijzen vanaf 24 euro. Dat is bijna 60 procent goedkoper dan het reguliere tarief van 57 euro.

Het lage tarief geldt nu voor doordeweekse dagen tussen 11 en 27 januari 2023. In de weekenden in januari bedraagt de entreeprijs tijdelijk 29 tot 32 euro. Wie kaarten bestelt voor de kerstvakantie, is momenteel 29 tot 39 euro kwijt.

Abonnementen
De kortingsactie loopt in principe tot en met maandag 7 november. Om teleurstellingen te voorkomen, raadt men aan om niet te lang te wachten. Phantasialand laat alle bezoekers losse tickets kopen: het park is dit jaar volledig gestopt met de verkoop van abonnementen.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be