Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

In april 2023 twee extra voorstellingen van Efteling in Concert

20-12-2022, 11.00 uur

Concertreeks Efteling in Concert is een succes. Alle vijf de voorstellingen die tot nu toe hebben plaatsgevonden, waren volledig uitverkocht. Daarom heeft de organisatie besloten om twee nieuwe shows in te plannen. In het voorjaar van 2023 wordt Efteling in Concert nog twee keer opgevoerd.

In oktober waren er al drie concerten in Den Bosch en twee in Rotterdam. "De muzikale en visuele reis door de wereld vol wonderen is nog niet ten einde", laat initiatiefnemer Cinema in Concert weten. Op zaterdag 1 april komt Efteling in Concert opnieuw naar de RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Anderhalve week later, op woensdag 12 april, kunnen liefhebbers wederom terecht in de Brabanthallen in Den Bosch. Op beide dagen start de show om 20.00 uur. Voor een reeds gepland concert in Antwerpen op zondag 22 januari zijn ook nog tickets verkrijgbaar. Dat brengt het totale aantal voorstellingen op acht stuks.

Metropole Orkest
Efteling in Concert wordt gespeeld door het bekende Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. Een promotietekst spreekt over "een muzikale en visuele ode aan het park". "Aan de hand van de iconische Efteling-muziek brengt deze magische show het verhaal van het park tot leven."

Het publiek hoort de muziek van onder andere Raveleijn, Symbolica, Baron 1898, Fata Morgana, Droomvlucht, Vogel Rok, Joris en de Draak, het Spookslot, Villa Volta, De Vliegende Hollander en Sirocco. Tijdens het luisteren verschijnen kunstzinnige beelden met silhouetten en schaduwen. Sinds vannacht staat het volledige concert op streamingdiensten als Spotify.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be