Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

K3-optredens in Plopsa Indoor gaan niet door: Hanne moet rust nemen

29-10-2022, 14.55 uur

Gepland optredens van K3 in het Belgische pretpark Plopsa Indoor Hasselt kunnen dit weekend niet plaatsvinden. Eigenlijk zou de meidengroep van Studio 100 op zaterdag 29 en zondag 30 oktober liedjes ten gehore brengen in het overdekte attractiepark. Er kan echter niet gedanst en gezongen worden.

K3-lid Hanne Verbruggen, die in verwachting is, moet rustiger aan doen. "Omdat Hanne omwille van haar zwangerschap wat rust nodig heeft, zal het optreden niet kunnen doorgaan", laat Plopsa weten in een verklaring. "Voor zowel Hanne als Studio 100 staat gezondheid voorop."

Om die reden zal er op beide dagen alleen sprake zijn van een meet-and-greet met K3. De zwangere zangeres is daar wel bij aanwezig, samen met haar collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Bezoekers van Plopsa Indoor kunnen met de zangeressen op de foto. Vandaag werd het park afgehuurd door een extern bedrijf.

Treinstation
In pretpark Plopsa Station Antwerp, gelegen in treinstation Antwerpen-Centraal, komt K3 dit weekend ook langs. Vanwege de beperkte ruimte stond daar sowieso alleen een meet-and-greet op het programma, op zowel zaterdag als zondag.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be