Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: Duinrell na drie jaar weer getransformeerd tot Landgoed van Sinterklaas

30-11-2022, 19.58 uur

Sinterklaas is na enkele jaren afwezigheid weer neergestreken in Duinrell. Het Wassenaarse attractiepark organiseerde tussen 2010 en 2019 tien jaar op rij een groot sinterklaasfeest, onder de noemer Landgoed van Sinterklaas. Vanwege de coronacrisis ging het evenement in 2020 en 2021 niet door.

Dit jaar is het Landgoed van Sinterklaas weer te bezoeken, op zaterdag 26 en zondag 27 november en zaterdag 3 en zondag 4 december. Bezoekers kunnen onder meer een kijkje nemen in het Huis van Sinterklaas, waar de Sint slaapt en werkt. Daar krijgen ook de Pieten les. Tijdens de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Duinrell-mascotte Rick de Kikker door het park.

De sintactiviteiten worden voor het eerst grotendeels georganiseerd door het pretpark zelf. Bij eerdere edities ging men steeds in zee met Van Hoorne Entertainment. Dit keer produceerde de externe firma alleen de theatershow; het SiSaSinterklaasconcert met zangeres Sita. Duinrell verzorgde het Huis van Sinterklaas en de Pieten Parade.

Attracties
Afhankelijk van het weer gaan de attracties in het park ook open. Daarnaast is het mogelijk om te gaan zwemmen in het Tikibad. Afgelopen weekend waren ruim twintig bedrijven te gast voor een zakelijk arrangement. Aanstaande zaterdag en zondag komen alleen daggasten langs. Tickets zijn online verkrijgbaar voor 19,95 euro.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be