Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: scare actor Toverland houdt zich schuil in het water

29-10-2022, 20.00 uur

Toverland heeft een originele manier gevonden om bezoekers van de Halloween Nights de stuipen op het lijf te jagen. Eén van de acteurs in de scare zone Shadows of the Sea, waar angstaanjagende zeewezens de dienst uitmaken, houdt zich af en toe schuil in een vijver.

Voorbijgangers kunnen een monstervis door het water zien dwalen. Het karakter deinst er ook niet voor terug om van tijd tot tijd uit de vijver te springen, gewapend met een bot om mensen nat te maken. Verder wandelt de griezel geregeld door een grote waterval.

Door de scare actor in kwestie een duikpak onder zijn kostuum aan te geven, kan hij zonder problemen langer onder water blijven. Het goede weer speelt ook mee. Vandaag werd het bijvoorbeeld 23 graden in het Limburgse attractiepark, uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar.

Wildwaterbaan
Shadows of the Sea bevindt zich in themadeel Magische Vallei, bij wildwaterbaan Djengu River. Het is één van de vijf vrij toegankelijke scare zones in het park, naast Morgana's Frozen Knights, Fiesta de los Muertos, DesTroy en Cirque.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be