Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Ook laatste Screams-avond Avonturenpark Hellendoorn zit vol

29-10-2022, 17.34 uurBeeld: LightReady

Avonturenpark Hellendoorn verkoopt geen tickets meer voor de laatste avond van horror-evenement Screams. Vanavond vindt in het Overijsselse pretpark de derde Screams-avond plaats, met spookhuizen, scare zones en een walkthrough. Alle kaartjes zijn op.

Dat wil echter niet zeggen dat het extreem druk wordt, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Om de beleving te optimaliseren, hanteren wij nog steeds een beperkte capaciteit", zegt hij. In de spookhuizen worden bijvoorbeeld maximaal 180 personen per uur binnengelaten. "Om zo meer schrikeffecten te kunnen creëren."

Abonnementhouders mogen vanavond nog wel naar binnen, zonder reservering. Een week geleden, op zaterdag 22 oktober, was Screams ook al volledig uitverkocht. Morgen is de laatste openingsdag van het seizoen. Dan sluiten de poorten om 17.00 uur.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be