Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Eddie de Clown sluit de poorten van de Halloween Fright Nights in Walibi

31-10-2022, 12.28 uur

Eddie de Clown sluit de Halloween Fright Nights in Walibi Holland hoogstpersoonlijk af. Na vier weken de slogan 'The Gates Are Open' gehanteerd te hebben, zit het drukbezochte evenement er voor dit jaar op. In een speciale videoboodschap voor Looopings gooit de mascotte eigenhandig de poorten weer dicht.

Hoewel Eddie zelf niet van de partij zal zijn, nodigt hij kijkers wel uit om in december naar de allereerste winteropening van Walibi te komen. In de kerstvakantie staat het nieuwe evenement Bright Nights - Rides & Lights op de planning. Het uitspreken van die naam blijkt voor de clown nog een hele opgave.

Na enkele jaren afwezigheid had Eddie de Clown dit seizoen weer zijn eigen scare zone Festival of Freaks, met aangrenzend de nieuwe walkthrough Camp of Curiosities. Verder stonden de Fright Nights van 2022 vooral in het teken van het nieuwe spookhuis Slaughterhouse.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be