Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rainforest Cafe in Disneyland Paris dicht: medewerkers staken

26-10-2022, 22.28 uurBeeld: @DLPReport

Eén van de restaurants in Disney Village, het uitgaansgebied van Disneyland Paris, bleef vandaag gesloten vanwege een staking. Ontevreden medewerkers van Rainforest Cafe legden onaangekondigd het werk neer om betere arbeidsvoorwaarden te eisen.

Foto's van fansite DLP Report tonen hoe personeelsleden voor de ingang van het restaurant staan met kartonnen borden. De fotograaf heeft de stakende werknemers onherkenbaar gemaakt. Op de website van de eetgelegenheid wordt niets vermeld over de sluiting.

Rainforest Cafe, geopend in 1999, bevindt zich buiten de Disney-parken. Bezoekers kunnen er lunchen en dineren in junglesferen, met brullende apen en trompetterende olifanten.

Franchiselocatie
Het etablissement is geen eigendom van Disney: het gaat om een franchiselocatie die wordt uitgebaat door de Franse horecagroep Groupe Flo. Dezelfde firma exploiteert ook het nabijgelegen restaurant King Ludwig's Castle. Het Rainforest Cafe-merk is eigendom van het Amerikaanse bedrijf Landry's.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be