Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe schaatsbaan opgebouwd op Warme Winter Weide in de Efteling

28-10-2022, 14.43 uurBeeld: @eftel52, @Coshira_

Er kan binnenkort weer geschaatst worden in de Efteling. Na een afwezigheid van bijna drie jaar verschijnt er opnieuw een ijsbaan op de Speelweide, die tijdens de Winter Efteling door het leven gaat als Warme Winter Weide. Op dit moment is de opbouw van het terrein in volle gang.

Vanuit vliegende tempel Pagode zijn de vreugdevuren, chalets en spellenkramen al goed te zien, net als de omvang van de nieuwe schaatspiste. De ijsbaan werd neergezet aan de kant van bootjesmolen Sirocco. Deze week is de weide ook alvast voorzien van tientallen dennenbomen. De nepsneeuw ontbreekt nog.

Vóór de coronacrisis was het grootste gedeelte van de schaatsbaan overdekt. Nu bevindt de volledige baan zich in de buitenlucht. Daardoor kan er bij harde regen niet geschaatst worden. Op maandag 14 november gaat de Winter Efteling officieel van start. Dan opent ook de Warme Winter Weide.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be