Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Booster op Limburgse kermis blijft dicht: bout valt uit attractie

23-10-2022, 23.59 uurBeeld: SmashingJumperFan

De booster op de kermis in de Limburgse gemeente Venlo is vanmiddag uit voorzorg gesloten. Er bleek een boutje uit de constructie gevallen te zijn. Daarop heeft de eigenaar van de attractie, die officieel G Max heet, het zekere voor het onzekere genomen.

Dat meldt kermisorganisator Frank Vale aan Omroep Venlo. Hij benadrukt dat er geen sprake is van een verontrustende situatie. Het lukte de exploitant niet om direct te achterhalen waar het gevallen onderdeel precies vandaan kwam. Hij is nog met een lift omhoog gegaan met een inspectie.

Voor de zekerheid heeft de ondernemer er uiteindelijk voor gekozen om de booster niet meer te laten draaien. De kermis in Venlo ging van start op vrijdag 14 oktober. Het evenement duurde tot en met vandaag, zondag 23 oktober.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be