Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Boze reacties op filmpje van Efteling-bezoeker die zwaan slaat

23-10-2022, 23.29 uur

Op videosite Dumpert is een merkwaardig filmpje verschenen van een Efteling-bezoeker in bootjesattractie Gondoletta. Het vaartuig waarin de knul zit, passeert een zwaan. Op dat moment kiest hij ervoor om het dier een klap te geven. "Wat doe jij?", gilt een een ander.

Het tafereel is van twee kanten gefilmd: een tweede video toont dezelfde scène vanuit een ander bootje. Dumpert heeft de beelden opgenomen in de categorieën 'dierenmishandeling', 'droeftoeter' en 'idioot'. Het tafereel roept een hoop boze commentaren op. "Kneus", is een exemplarische reactie. "Graag oppakken deze klootzak", schrijft iemand.

"Mensen die niet van dieren houden, zijn niet te vertrouwen", vindt een Dumpert-gebruiker. "Schijt z'n broekje vol voor de Python, dus gaat maar in een bootje een zwaan meppen", verzucht een ander. Eén kijker had gehoopt dat het filmpje anders zou aflopen. "Jammer dat die zwaan niet piswoest op die kneus wordt, dat zou wel leuk geweest zijn."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be