Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vrouw (24) opgepakt na zware mishandeling bij achtbaan Walibi Holland

25-10-2022, 11.34 uurBeeld: @L_L_Avanderkamp

Bij een achtbaan in Walibi Holland is vrijdagavond een bezoeker zwaar mishandeld. Dat bevestigt een politiewoordvoerster na vragen van Looopings. In de wachtrij van rollercoaster Lost Gravity werd een 24-jarige vrouw uit Heerhugowaard kwaad op een 18-jarige vrouw uit Apeldoorn. Bij de twintiger sloegen uiteindelijk de stoppen door.

In het station begon ze het slachtoffer te schoppen en te slaan. Ook dreigde ze de vrouw uit Apeldoorn op het achtbaanspoor te gooien. Medewerkers probeerden de situatie te sussen, maar zij konden niet voorkomen dat de 18-jarige in elkaar werd getrapt. Ze liep verwondingen op aan haar gezicht en nek.

Uiteindelijk zijn de beveiliging en de politie erbij gehaald. Agenten hebben de herrieschopper meegenomen. Het conflict zou ontstaan zijn toen aan haar gevraagd werd om in de rij wat meer afstand te houden. Volgens ooggetuigen leek het alsof ze onder invloed was van verdovende middelen.

Uitverkocht
Walibi Holland stond vrijdag in het teken van de drukbezochte Halloween Fright Nights. Het horror-evenement was volledig uitverkocht, met ongeveer 18.500 bezoekers. Dat zorgt steevast voor opstoppingen op de paden en gigantische rijen bij de attracties. Deze week staan nog vier laatste Fright Nights-avonden op de planning: op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be