Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet Villa Volta in de steigers: attractie bijna weer open

21-10-2022, 18.59 uurBeeld: @Coshira_

De opknapbeurt bij Villa Volta in de Efteling is nog niet achter de rug. Toch is het de bedoeling om de attractie snel weer in gebruik te nemen, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Dat gebeurt waarschijnlijk morgen, in de loop van de dag. Eigenlijk had de renovatie een week eerder al afgerond moeten zijn.

Het onderhoudsproject begon op maandag 10 oktober. In eerste instantie communiceerde de Efteling zaterdag 15 oktober als openingsdatum. Later werd de heropening verschoven naar donderdag 20 oktober. Die datum is dus ook niet gehaald.

Villa Volta onderging de afgelopen weken een flinke opfrisbeurt, zowel binnen als buiten. Zo werd het beeld van de witte dame van de gevel gehaald en zijn enorme apparaten uit het gebouw getakeld. Ook is er veel geschilderd.

Steigers
Inmiddels heeft men enorme steigers opgebouwd rond het landhuis uit 1996. Naar verwachting zijn medewerkers ook na de heropening van de attractie nog wel even bezig met werkzaamheden. Daar is echter geen termijn voor bekend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be