Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: gratis halloweenwalkthrough met acteurs in Europa-Park

29-10-2022, 11.27 uur

Europa-Park daagt bezoekers uit om een spannende halloweenattractie te ontdekken. Normaal gesproken vinden de horrorbelevingen in het Duitse pretpark na zonsondergang plaats, tijdens een apart evenement met de naam Traumatica. Tegenwoordig is er ook overdag iets engs te ervaren.

Bij houten achtbaan Wodan in themagebied IJsland werd een kleinschalige halloweenwalkthrough gebouwd met de naam Niflheim, vernoemd naar het rijk der nevelen uit de noordse mythologie. Gasten wandelen door Vikinghuisjes, waar ze scare actors tegen het lijf kunnen lopen.

Er wordt gebruikgemaakt van rook-, geluids- en lichteffecten. De toegang is gratis. Europa-Park hanteert een adviesleeftijd van 12 jaar. Kinderen mogen het gebied alleen betreden onder begeleiding van een volwassene.

Tussenseizoen
Halloween in Europa-Park duurt nog tot en met zondag 6 november. Daarna staat tot en met vrijdag 25 november het tussenseizoen HalloWinter op de planning, in de aanloop naar de winterperiode. Het losstaande evenement Traumatica is er nog op vrijdagen en zaterdagen tot en met 12 november, plus maandag 31 oktober.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be