Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: toch Halloween in de Efteling, maar alleen voor personeel

18-10-2022, 14.27 uur

De Efteling-directie heeft al meermaals beloofd nooit aan Halloween te doen, maar afgelopen donderdag liepen er plotseling toch scare actors door het sprookjespark. Medewerkers konden meedoen aan een speurtocht met horrorthema, georganiseerd door de personeelsvereniging.

Het ging dus om een interne aangelegenheid voor werknemers, na sluitingstijd. Deelnemers kwamen op verschillende plekken in het park gruwelijke figuren tegen die hen de stuipen op het lijf joegen. Foto's tonen onder meer griezels op het Anton Pieckplein en bij het Volk van Laaf.

Fans die dromen van Halloween in de Efteling hebben pech: er zijn geen plannen om dergelijke activiteiten ook in te zetten voor reguliere bezoekers. Wel vond in het park onlangs een heuse Spooknacht plaats, met macaber en mystiek entertainment ter gelegenheid van de sluiting van het Spookslot.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be