Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Geheimen Walibi-spookhuis op straat: bezoeker filmt illegaal in Slaughterhouse

16-10-2022, 17.09 uur

De geheimen van het nieuwe halloweenspookhuis van Walibi Holland liggen op straat. Een bezoeker heeft illegaal gefilmd in Slaughterhouse, de bloederige slachterij van de Halloween Fright Nights. In de regels staat dat video-opnames niet toegestaan zijn. Toch is het iemand gelukt om de volledige beleving te filmen.

De videomaker is Maxim Vanmullem uit het Vlaamse Oostende. Hij heeft stiekem gefilmd vanuit zijn jas voor zijn YouTube-kanaal Maxje.04. In het haunted house worden bezoekers hangend aan een vleeshaak door een slachthuis getransporteerd. Slachters met lugubere varkensmaskers nemen de slachtoffers onder handen.

Walibi is uiteraard niet blij met de beelden van het spookhuis, dat 20 tot 25 euro per persoon kost. "Wij hebben bij YouTube een verzoek ingediend om de video weg te halen", laat een woordvoerder aan Looopings weten. Dat is inmiddels gebeurd. De video werd wel gekopieerd naar andere videosites en TikTok.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be