Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo vernieuwt restaurant in tropisch regenwoud

18-10-2022, 13.57 uur

Eén van de restaurants in Burgers' Zoo is vernieuwd. Het Arnhemse dierenpark heeft de afgelopen maanden het Bush Restaurant onder handen genomen, het etablissement in het overdekte tropische regenwoud Burgers' Bush. Bezoekers kunnen er eten in tropische sferen. In de open keuken wordt voornamelijk Aziatisch straatvoedsel bereid.

Na de opening in 1988 was er nagenoeg niks veranderd aan de horecalocatie. Tijdens de verbouwing heeft men het volledige interieur gesloopt. Voor het nieuwe ontwerp en de vormgeving liet de dierentuin zich inspireren door de omliggende Bush. De serre aan de voorzijde is enkel met gaas gescheiden van het regenwoud.

"Daardoor wordt de sfeer van de jungle als van nature het restaurant ingezogen", laat Burgers' Zoo weten. Het doel van ontwerper Stef van Campen was om een eigentijds restaurant te creëren, met aandacht voor "gastbeleving, comfort, kwaliteit en service". Verder was er aandacht voor duurzaamheid, met zonnepanelen, led-verlichting en een warmte-koude-opslaginstallatie.

Personeelskleding
Bovendien is de nieuwe personeelskleding gemaakt van gerecycled plastic. Deze week vindt de officiële heropening van het Bush Restaurant plaats. De locatie kan ook afgehuurd worden door zakelijke gezelschappen.Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be