Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: Avonturenpark Hellendoorn laat bezoekers op zombies schieten

16-10-2022, 23.29 uur

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen op zombies schieten in een nieuwe horrorattractie. Tijdens halloween-evenement Screams, op drie zaterdagen in oktober, presenteert het Overijsselse pretpark de beleving Zombie Attack. Dit weekend was de interactieve walkthrough voor het eerst geopend. Een videoreportage toont hoe het concept werkt.

Het parcours bevindt zich op het terrein van het Aquaventura Slidepark. Volgens het verhaal heeft een grote explosie een sloopterrein verwoest. De medewerkers zijn veranderd in bloeddorstige zombies. Militairen, die de strijd tegen de ondoden te verliezen, delen speciale laserpistolen uit aan de gasten.

De monsters kunnen tijdelijk uitgeschakeld worden door op ze te schieten. Het laatste gedeelte van de walkthrough wordt afgelegd zonder pistool. Een ticket voor Zombie Attack kost 5 euro. Ook nieuw is de gratis walkthrough Scary Corn, een korte route aangekleed als een duister maisveld.

Spookhuizen
Voor de bestaande spookhuizen Horror Hotel, Death Lab en Witch House, die ook voorbijkomen in de video, moet 4 euro bijbetaald worden. Daarnaast keerden de vier scare zones Red Thirst, Dragon Fear, Freak Circus en Pirates Bay terug. Screams vindt dit jaar nog plaats op zaterdag 22 en zaterdag 29 oktober.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be