Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell: vijftig minuten durende illusieshow in herfst- en kerstvakantie

13-10-2022, 11.25 uur

Duinrell heeft het entertainmentprogramma uitgebreid. In de herfstvakantie én de kerstvakantie kunnen verblijfsgasten kijken naar een vijftig minuten durende illusieshow: Mat's Magic Illusions. De voorstelling wordt opgevoerd in een zaal in horecacomplex Duinrell Plaza.

Voor de productie ging Duinrell een samenwerking aan met illusionist Mattijs Rooker uit Gouda. Eind 2019 werd er al contact gelegd, maar vanwege de coronacrisis duurde het even voordat hij daadwerkelijk op het podium stond.

Het Wassenaarse attractiepark belooft "een show voor het hele gezin, met verschillende soorten illusies, vleugjes humor en veel interactie met het publiek". Rooker wordt bijgestaan door zijn Ladies in Red: assistentes Ashley Zaat en Danique van Tilburg.

2023
Deze maand is Mat's Magic Illusions te zien op zaterdagen om 19.30 en 21.30 uur. "Er is veel animo voor", laat een woordvoerster weten. Daarom is de voorstelling ook geboekt voor de kerstperiode. "En er wordt gekeken naar de planning voor 2023."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be