Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt twaalf nieuwe kerstboomhangers uit

14-10-2022, 23.24 uur

Efteling-fans kunnen hun kerstboom deze winter volhangen met nieuwe ornamenten. Er verschijnen maar liefst twaalf kerstboomhangers met Efteling-thema: acht glazen ornamenten van bekende Efteling-bewoners en vier plastic kerstballen in de stijl van Carnaval Festival.

Vorig jaar werden al negen glazen varianten uitgebracht in de vorm van een paddenstoel, Roodkapje, Klein Duimpje, Draak, Langnek, Wolf, Assepoester, Reus en Ezel. Nu breidt men de lijn uit met Fakir, Geitje Benjamin, Kabouter, Holle Bolle Gijs, Heks, Sprookjesboom, Pardoes en Pardijn.

De acht nieuwe decoraties zijn binnenkort voor 17,50 euro per stuk verkrijgbaar in de Efteling-winkels en bij diverse tuincentra, met uitzondering van Pardoes en Pardijn. Die ornamenten worden alleen verkocht in het attractiepark, voor 20 euro per stuk. Dat is inclusief een speciaal bewaardoosje.

Lichtgevende neus
Voor liefhebbers van Carnaval Festival komen er kerstballen in de vorm van mascotte Jokie - voorzien van een lichtgevende rode neus en geluid - en drie van zijn vrienden: de Piraat, de Oostenrijkse vrouw en de Fransman. Jokie, die een skibril en sjaal draagt, gaat voor 6 euro over de toonbank. Een set met de drie andere ballen ligt voor 12,50 euro in de schappen.

Vorig jaar kregen drie andere Carnaval Festival-figuren al een eigen kerstbal: de Rus, de Hawaïaanse vrouw en de Hollander. Ook die set zal dit jaar nog te koop zijn voor 12,50 euro, zolang de voorraad strekt.





















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be